Om Hovli Auto

Toyota har en lang og god historie i Hallingdal og Valdres, Hovli Auto overtok Toyota agenturet 1985 på Gol. I 1988 fikk bedriften også avdeling Valdres.  Hovli Auto feirer nå 30 år med Toyota.

Kundene er våre arbeidsgivere og fortjener riktig behandling.

God service er mye mer enn hyggelig ansatte. Levering til riktig tid, tjenester som gjør bilholdet enklere og konkurransedyktige priser er bare en liten del av hva vi mener er forutsetningen for å gi god service.

Dagens krav til bilindustrien har tvunget fram mer miljøvennlige diesel og bensinmotorer, samt Toyotas hybridteknologi, som er svært teknisk kompliserte. Dette krever topp motiverte og skolerte bilmekanikere.

I tillegg til dette ønsker vi å kunne lære opp nye ved å ha lærlinger med på laget.

Toyota er verdens  største og mest fremgangsrike bilprodusent og er i 2014 kåret til verdens mest verdifulle bilmerke.

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Vi i Hovli Auto gir deg muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil gjennom Toyota Financial Services , uansett om den er ny eller brukt.

Vi ønsker alle velkommen som kunder og lover at vi alle skal gjøre vårt aller beste for at du som kunde skal få en langvarig og god kundeopplevelse hos oss.

 

Hovli Auto AS - Vi er her for deg!

Vi har nå 34 dyktige medarbeidere i to moderne bilanlegg som sørger for at din opplevelse hos oss blir så god som mulig enten det gjelder kjøp eller reparasjon av bil.

Trygghet er et viktig element som har høy prioritet gjennom hele virksomheten.

I mai 2009 ble vi ISO 14001 miljø sertifisert. Dette er noe som gir oss store fordeler ved en mer ryddig og miljøvennlig bedrift. Sertifiseringen må fornyes hvert andre år. Dette gjør at vi tenker miljø i alle ledd.

 

Hovli Auto AS - Vi er her for deg!