Aktuelle kampanjer på varebil

Opplev Toyotas store utvalg av varebiler – din perfekte samarbeidspartner i hverdagen. Enten det gjelder varetransport, transport av arbeidslag eller håndverkertjenester, har vi yrkesbiler du kan stole på. Optimal kvalitet og pålitelighet er et kjennetegn som følger med ved kjøp av en av våre varebilmodeller.
Vi kan i stor grad skreddersy varebilløsninger etter dine profesjonelle behov. Alt fra påbygg, innredninger, dekor, elektronisk kjørebok mm, er vi som lokal Toyota-forhandler i stand til å hjelpe deg.

Hvorfor velge Toyota varebil?

  • Ledende på kundetilfredshet og garantihåndtering
  • Lave driftskostnader
  • 5 år/200 000 km Toyota Garanti
  • Gunstig finansieringsløsninger fra Toyota Financial Services

Kombinert med verdensledende miljøhensyn, uovertruffen kvalitet og lave driftskostnader, har du et arbeidsverktøy som du alltid kan stole på. Uansett hva den skal brukes til.

Velkommen til din Toyota-forhandler.

Kampanjebiler

HILUX X-CAB

Beinhard på utsiden. Behagelig på innsiden.

Hilux er tilgjengelig i mange varianter for å passe nøyaktig de behov du har. Uansett hva du jobber med og hva ditt behov for en arbeidsdag er, finner du en som passer i dette utvalget.

Kupéen er komfortabel og med god plass både i høyde og bredde. Setene har mange justeringsmuligheter. Benplassen bak er også økt. Alt i alt er Hilux bedre enn noen gang tidligere - og klar for alle mulige oppgaver.

Med robust fjæring og kraftig chassis klarer Hilux Extra Cab noen av de mest ekstreme miljøer i verden.

HILUX X-CAB

fra kr 339 218,-

Fastrente i 3 år med Leasing Plus

 


 

PROACE

En Proace for alle slags jobber!

PROACE har løsninger for transport av store kolli eller mange mennesker med 11 forskjellige varianter, lengder og dørkonfigurasjoner, finner du en modell som kan hjelpe deg til å løse dine daglige utfordringer.

Varebilen PROACE Compact er den perfekte samarbeidspartner i bygater med begrenset plass. Om du har behov for enda større kapasitet, kan du gå for PROACE Medium eller PROACE Lang som måler henholdsvis 4,9 og 5,3 meter. Smart Cargo er tilgjengelig på alle våre lengder, en vareromsforlenger som gir plass til cargo som er opptil 3,3 meter langt.

PROACE er en bil for alle som har bil som del av sitt arbeid og som trenger å frakte verktøy og materiell. Da kreves det at billen er funksjonell, komfortabel og trivelig. Et godt økonomisk alternativ.

Med PROACE Chassis CAB tas steget videre og kan påsettes lasteplan eller skap for kjøling. Snakk med din Toyota-forhandler for nærmere informasjon.

3 forskjellige lengder + Platform cab

  • Compact (L0) - 4,6m
  • Medium (L1) - 4,96m
  • Lang (L2) - 5,3m

Nå også med 4x4!

PROACE

fra 247 140,- ekskl. mva.

Fastrente i 3 år med Leasing Plus

 


 

LAND CRUISER

Sannsynligvis verdens mest solide bil

Den nye Land Cruiser har full bredde av avansert teknologi slik en verdensledende 4x4-modell skal være. Multimediaskjermen på topp av midtkonsollen er senket for at føreren skal få enda bedre oversikt over området foran bilen. Selve skjermen måler 8" og her kan du få opp bilder fra kameraene foran, på sidene og bak på bilen, plassert slik at de dekker 360 grader.
Du får også full oversikt, noe som er helt nødvendig når forholdene er ekstreme.

Nye Land Cruiser har også Multi-Terrain Select (MTS) som sammen med fartsholder (off-road) kan hjelpe til å overvinne vanskeligheter få eller ingen andre kan mestre.

Den nye Land Cruiser har en 2,8 liters turbodieselmotor som leveres i kombinasjon med manuell eller automatisk girkasse.

Land Cruiser

fra 444 674,- ekskl. mva.

Fastrente i 3 år med Leasing Plus